• screen 1
  • screen 1
  • screen 1
picture

Universal Food Sh.p.k.

picture

Alb-Mines Investment Group Sh.p.k në vitin 2007 nga agjensia e privatizimit e ka fituar Fabrikën e miellit në Fushë Kosovë. Modernizimi i objektit tonë u përfundua në Nëntor 2009, fabrika ka kapacitet mulliri prej 500 tonë në ditë dhe punon me sistemin e kontrolluar komjuterik me automatizim të plotë.

 

 

picture