picture

Mesazh nga Kryetari i Bordit

 

Të dashur miq,

Aksoy si një familje, që nga viti 1969, në shumë vende, sidomos në vendet e Ballkanit kanë funksionuar në industri të ndryshme. Në vitin 2001, kompania jonë, e cila vepron në kuadër të Aksoy Group, kanë punuar dhe kanë synuar së bashku në menyrën më efikase për të marë një pozitë të fortë. Në 40 vitet e kaluara, brenda kësaj kohe, me qëndrueshmëri dhe me hapa të sigurtë kemi nënshkruar shumë projekte të sukseshme.

Nga ky projekt më së shumti që më emocionon dhe më bën të lumtur është vendi ku kam lindur Kosova në të cilën është fabrika e miellit në Fushë Kosovë, që të na bashkohen këto objekte për të sjellë një objekt bashkëhor dhe modern.

Në këto investime më shumë kemi pasur lidhje emocionale dhe familjare që kanë ndikuar.Në Kosovë për të krijuar kontribut ekonomik rritje dhe zhvillim në rritjen ekonomike kulturore dhe shoqërore është një nga objektivat tona kryesore. Në vitet e fundit, ka përjetuar ndryshime te shpejta, dhe rritje në investime të reja, risi teknologjike, proces institucionalizimi, me tregje te reja dhe vazhdon duke zhvilluar produkte te reja. Ky trend i rritjes së qëndrueshme me ndryshime strukturore që grupi ynë të veproj në zonë dhe aq e rëndësishme është që të sigurojmë një lojtar të vlefshëm.

Ne e dimë se suksesi në kushtet sfiduese të shekullit të tanishëm është vështirë të arrihet i vetëm. Ne e dimë që të mbetesh i suksesshëm është po aq e rendesishme sa te kapesh suksesin. Për këtë arsye, nga sot ne do të ndërmarrim hapa te sigurtë që të ndërtojmë të ardhmen tonë. Në këtë pikë grupi jonë me entuziasmin e pafund do të vazhdoj të punoj për të bërë suksese të reja, si brenda shtetit dhe jashtë shtetit të krijoj suskese dhe të vazhdoj me tutje, për këtë besimi im është i plotë.

Me aktivitetet që tregojmë ne si grup , jemi duke luajtur një rol kyq në perparimin e shoqërise në vend, dhe do të angazhohemi për të vazhduar rrugën tonë në këtë mënyrë.


Sinqerisht,
İbrahim Aksoy
Kryetar i Bordit

 

picture